Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Henk van Donkelaar Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Henk van Donkelaar Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Henk van Donkelaar Tweewielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Henk van Donkelaar Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Henk van Donkelaar Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Henk van Donkelaar Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Henk van Donkelaar Tweewielers 2023.
Alle rechten voorbehouden.

†REPARATIE INPLANNEN

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30 tot 18:00
Woensdag:  08:30 tot 18:00
Donderdag:  08:30 tot 18:00
Vrijdag:  08:30 tot 18:00
Zaterdag:  08:30 tot 17:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook